Palazzetti pelletkachels

Weergegeven:
Sorteer op:

Palazzetti Audrey 6 of 9 kw

Is een design pelletkachel met ronde strak gelakte metalen zijkanten, en een vlakke glazen dubbele deur. Als deze pelletkachel met een hoogte van maar liefst 120 centimeter hij een prominente plaats in huis krijgt als een sieraad zal zijn. Daarnaast is de touchscreen bediening die volledig in de pelletkachel kan laten wegzakken zeer eenvoudig te noemen met vele functies zoals ..

€ 4.690,00 Excl. BTW: € 3.876,03

Palazzetti Cesare

Palazzetti Ecofire Cesare pelletkachel. Door zijn unieke vormgeving en materiaalgebruik is deze brede pelletkachel een aanwinst voor zowel moderne, landelijke als klassieke inrichtingen.  Met deze pelletkachel haalt u wel de sfeer maar niet het werk van een open haard in huis. Het uittrekbare bedieningspaneel is mooi weggewerkt.  Door het grote venster en brede branderbak  geef..

€ 3.790,00 Excl. BTW: € 3.132,23

Palazzetti Lia

Palazzetti Lia, Is een pelletkachel met halve ronde gelakte metalen zijkanten en een vlakke voorzijde. De bovenplaat is van gietijzer. Deze pelletkachel met een hoogte van 110 cm zal zeker opvallen in uw woonkamer. Het glas in de deur is gemaakt van keramisch glas. Het voordeel van deze glassoort is, dat er maar weinig vuil wil aanpakken. ..

€ 2.190,00 Excl. BTW: € 1.809,92

Palazzetti Nina

Palazzetti Ecofire Nina pelletkachel is een mooie ronde hoge design pelletkachel , strak gelakte metalen bekleding. Met een dubbele deur wel zo veilig als u kleine kinderen heeft. De pelletkachels van Palazzetti hebben een deur met zelf balancerende scharnieren. En deze pellet kachel heeft een speciaal pellet laatsysteem "Star" genoemd.  Ook is deze pelletkachel voorzien van een keramisch..

€ 2.890,00 Excl. BTW: € 2.388,43