WTW

WTW

WTW hoe werkt het?


Woningen met een warmte terug win ventilatiesysteem ook wel WTW of Balansventilatie genoemd beschikken over een zeer goede ventilatiesysteem voor een comfortabel binnenklimaat. De verbruikte lucht uit de woning of kantoor wordt afgezogen, naar de balansventilator hier wordt met een warmtewisselaar de frisse buitenlucht opgewarmd en die gelijktijdig het huis word ingeblazen. Op deze manier wordt de warmte uit de afgezogen lucht wordt hergebruikt. Dit vormt niet alleen een aanzienlijke energiebesparing, maar bovendien blijft het hele huis fris, zonder koude tocht of voelbare luchtstromen. het is wel heel belangrijk om de filter van de WTW om de 6 maanden te vervangen of naar een ziekte ronde zoals een griep of verkoudheid. Een onderhoudsbeurt aan het WTW-ventilatiesysteem is eens in de drie a vier jaren nodig. Reiniging van de afvoerkanalen raden wij eens in de 4 a 5 jaar te doen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Blauberg Vento A50

De blauberg  ventilatie WTW Vento Expert is ontworpen als zijnde renovatie warmte terugwinunit. Het mooie van de ventilatie WTW is dat deze in de ruimte geplaatst kan worden die u wilt ventileren, en u heeft er geen lastige buizen constructie voor nodig hij wordt rechtstreeks in de buitenmuur gemonteerd.Technische gegevens: - Voedingsspanning: 100 - 230 V - Vermogen W: Nive..

€ 803,00 Excl. BTW: € 663,64

Blauberg Vento Expert A50-1 W-Lan

De blauberg  ventilatie WTW Vento Expert is ontworpen als zijnde renovatie warmte terugwinunit. Het mooie van de ventilatie WTW is dat deze in de ruimte geplaatst kan worden die u wilt ventileren, en u heeft er geen lastige buizen constructie voor nodig hij wordt rechtstreeks in de buitenmuur gemonteerd. Deze wtw heeft extra een app besturing.Technische gegevens: - Voedingsspanning: 100 -..

€ 915,00 Excl. BTW: € 756,20