Nefit warmtepomp

Nefit warmtepompNEFIT EnviLine duurzaam verwarmen, koelen en warm water voor elke woning


 Aangename warmte in de winter, verfrissende koeling in de zomer en warmwatercomfort. Dat kan met de Nefit EnviLine lucht/water warmtepompen. Deze warmtepompen halen energie uit de buitenlucht waarmee uw woning verwarmd kan worden.

 

Op warme dagen kan EnviLine zorgen voor verkoeling. Een duurzame totaaloplossing waarmee u enorm kunt besparen op uw energiekosten. Nefit EnviLine is geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en heeft geen grondbron nodig. Zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C haalt Nefit EnviLine nog warmte uit de buitenlucht. De innovatieve EnviLine warmtepompsystemen van Nefit zijn de ideale oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen.

                                

De Nefit EnviLine buiten unit , Split of Monoblock , wordt gecombineerd met een All-electric EnviLine binnen unit, die aan de wand hangt, en een externe warmwaterboiler. De All-electric binnen units zijn voorzien van een elektrische bij verwarmer van 9 kW. Het warme water wordt geleverd door de indirect gestookte boiler. Dit kan ook een zonneboiler zijn, voor een extra duurzame warmwatervoorziening.

Een voordeel van deze variant is dat er geen bijverwarming door een cv-ketel nodig is. Het systeem werkt volledig op elektriciteit, een gasaansluiting is overbodig.
Welke EnviLine is geschikt voor mij?

Het ongekend brede EnviLine programma biedt maatwerk voor elke situatie. Elke EnviLine warmtepomp bestaat uit een buiten unit en een binnen unit, eventueel aangevuld met een warmwaterboiler. In onderstaand schema wordt globaal weergegeven welke keuzes en combinaties mogelijk zijn. De keuze is onder meer afhankelijk van het voor uw woning benodigde verwarmingsvermogen.Kies de juiste buitenunit:

 Split buiten unit

Heeft u beperkte ruimte voor de buiten unit? Dan is een Split buiten unit een goede en kostenefficiënte oplossing. Om deze units te installeren heeft uw installateur een zogenaamde F-gassencertificering nodig.

Modulerend vermogen: 21 stappen

Cv-aanvoertemperatuur: maximaal  55 C.

 

Mono block buiten unit

Heeft u voldoende plaatsingsruimte voor een wat grotere unit? Dan is de Mono block buiten unit mogelijk de meest ideale oplossing. Om deze units te installeren is geen F-gassencertificering vereist. Hoogste rendement Geïntegreerde condens opvangbak en vloerbeugels

Modulerend vermogen: 27 stappen

Cv-aanvoertemperatuur: maximaal 62 CKies de juiste binnen unit:

 De tower

Alles-in-één. Is er voldoende ruimte, kies dan voor een volledig geïntegreerde binnen unit. 

Verwarmen, koelen en warm water. Geïntegreerde 190 liter boiler,elektrische bij verwarmer Geïntegreerde energiezuinige pomp, expansievat, overstort, manometer en ontluchter.

 

Met losse boiler

Een compacte binnen unit met losse warmwaterboiler is een praktisch alternatief bij ruimtelijke beperkingen. Verwarmen en koelen. Warm water met behulp van boiler en driewegklep. Elektrische bij verwarmer . Geïntegreerde energiezuinige pomp, expansievat, overstort, manometer en ontluchter.Extra

Bediening op afstand. Voor de buiten unit is toptechnologie gebruikt. Niet alleen voor de lucht-waterwarmtepomp zelf, maar ook qua bediening en besturing. U kunt de warmtepomp op afstand bedienen met een handige gratis app op uw smartphone of tablet.De Nefit warmtepompen zijn ook perfect te combineren met een zonnecollectoren voor warmte of elektriciteit.

Dankzij het enorm uitgebreide EnviLine programma kan voor elke situatie een systeem op maat worden samengesteld.

De buitenunits Split en Monoblock kunnen gecombineerd worden met de verschillende binnen units: een Bivalente en drie All-electric varianten, Tower, TowerSolar en met losse boiler. Hierdoor ontstaan vier basisvarianten, die elk verkrijgbaar zijn in verschillende vermogens.

 

Welke variant voor u optimaal is, hangt af van uw situatie en wensen. Uw gecertificeerd Nefit installateur Mooglik BV kan u adviseren.

Nefit staat garant. Miljoenen huishoudens en zakelijke klanten vertrouwen dagelijks op onze systemen. Nefit heeft alles zelf in huis. Daarom heeft u maar één aanspreekpunt. De ervaren serviceorganisatie van Nefit maakt elke dag haar reputatie als betrouwbare partner waar.

 

De voordelen van een Nefit Enviline warmtepompsysteem

  • Maximale cv-aanvoertemperatuur: 55°C bij de Split-uitvoeringen, 62°C bij de Mono blockuitvoeringen
  • Cv-aanvoertemperatuur tot 80°C mogelijk met behulp van de elektrische bij verwarmer (voor bijvoorbeeld thermische desinfectie van de boiler)
  • Koeling tot aangename waarden
  • Optie: Nefit zonnepanelen kunnen direct op de binnen unit worden aangesloten voor groene stroomvoorziening (Smart Grid)


Weergegeven:
Sorteren op:

Nefit Enviline split unit lucht/water warmtepomp all-electric

Type Vermogen (A7/W35)* (kW) COP (A7/W35)* Koelvermogen (A35/W18)* (kW) Geluidsniveau dB(A) Afmetingen buitenunit (mm) Gewicht buitenunit (kg) Afmetingen binnenunit (mm) Gewicht binnenunit (kg) Energ..

€ 3.120,47 Excl. BTW: € 2.578,90