Artel warmtepompen

Artel warmtepompen

Van oudsher is Artel een airco fabrikant, enige tijd later is men begonnen met het fabriceren van pelletkachel en pellet cv ketels. Nu we in Europa hebben afgesproken om in 2050 gasvrij te zijn, komt Artel met een hele nieuwe lijn warmtepompen . daar de techniek van warmtepompen niet verweg licht van airco techniek, is de keus voor Artel om warmtepompen te gaan produceren en helen logische.  Omdat Mooglik bv al een tijd pelletkachels van Artel verkoopt kunt u van af nu ook de Artel warmtepomp verkrijgen bij Mooglik bv.

Weergegeven:
Sorteren op:

Artel Monoblock warmtepomp 1 fase

Artel monoblock warmtepompenArtel warmtepompen monoblock één fase is te krijgen 5,7,9,10,12,14 en 16 Kw  kunnen we klein en grotere woning verwarmen.  Naast het verwarmen van uw huis kan er met een kleine aanpassing van de warmtepomp installatie kan hij ook zeer goed warmwater produceren. Het mooie van de Artel monoblock warmtepomp is dat het opwarmen van het water in zijn ..

€ 3.204,00 Excl. BTW: € 2.647,93

Artel monoblock warmtepompen 3 fase

Artel monoblock warmtepompenArtel warmtepompen monoblock drie fase is te krijgen 12, 14, en 16 Kw  kunnen we wat grotere woning verwarmen.  Naast het verwarmen van uw huis kan er met een kleine aanpassing van de warmtepomp installatie kan hij ook zeer goed warmwater produceren. Het mooie van de Artel monoblock warmtepomp is dat het opwarmen van het water in zijn geheel buit..

€ 5.810,00 Excl. BTW: € 4.801,65