Artel pelletkachels

Opgericht in 1981 heeft Artel dertig jaar technische en commerciële ervaring op het gebied van luchtbehandeling, in het bijzonder met airconditioning.

Pas later breidt Artel zijn assortiment uit door thermo- aangedreven pelletkachels , fornuizen en ketels te gaan maken.

De pelletkachels hebben een zeer hoog rendement tot 96%. De pelletkachel is gemaakt naar puur Italiaans design en wordt naar ambacht gemaakt. Deze ambacht wordt doorgegeven van vader op zoon.

Deze pelletkachel heeft een minimalistisch en strak design, waardoor deze in ieder interieur past. De pelletkachels van Artel worden standaard geleverd met afstandbediening.
Weergegeven:
Sorteer op:

Artel comfort CV pelletketel

op deze pellet CV ketel kunt u €2500,- subsidie ontvangen.Artel comfort pelletketel 12 kw – 48 kw – De CV comfort pelletketel is optimaal geïsoleerd en geeft dus nagenoeg geen warmte naar de directe omgeving. Dit maakt Pellet cv ketel zeer geschikt om in een bijkeuken of garage te plaatsen. De Artel pellet CV ketel verwarmd uw gehele woning, zo als u het gewend bent van een gas cv..

€ 5.904,00 Excl. BTW: € 4.879,34

Artel compact CV pelletketel basis

op deze pellet CV ketel kunt u €2500,- subsidie ontvangen. LET OP!!! Deze pelletketel is voorzien van een eigen CV-pomp en Expansievat.Artel compact basis pellet cv ketels is ook uitermate geschikt om uw huis of uw bedrijfspand te verwarmen. Wildt u ook gasvrij wonen. Overweeg dan een de overstap naar een Artel pellet cv ketel met vergelijkbaar comfort en gebruikersgemak welke u gewend ben..

€ 3.385,00 Excl. BTW: € 2.797,52

Artel compact CV pelletketel met auto cleaning

op deze pellet CV ketel kunt u €2500,- subsidie ontvangen.Met een Artel Compact pelletketel met auto cleaning kunt u de gehele woning verwarmen zonder gebruik te maken van gas. Dit is een zeer geschikt product  NOM, nul op de meter wonen . Met deze Compact Auto Clean heeft u minder omkijken naar uw pelletketel. Deze pelletketel is de beste keuze als u niet teveel werk wilt maar w..

€ 3.514,00 Excl. BTW: € 2.904,13

Artel compact CV pelletketel met auto cleaning en aspers

op deze pellet CV ketel kunt u €2500,- subsidie ontvangen.Met een Artel Compact pelletketel met auto cleaning en aspers kunt u de gehele woning verwarmen zonder gebruik te maken van gas. Dit is een zeer geschikt product  NOM, nul op de meter wonen . Met deze Compact Auto Clean heeft u minder omkijken naar uw pelletketel. Deze pelletketel is de beste keuze als u niet teveel werk wilt ..

€ 4.069,00 Excl. BTW: € 3.362,81

Pelletkachel Artel Corridor

De Artel Corridor is een design pelletkachel met een diepte van maar 25 centimeter. Hierdoor neemt hij niet veel ruimte in beslag en kunt u hem overal plaatsen. Deze pelletkachel heeft een groot glas waardoor u de vlammen goed kunt zien. Ook kunt u de Corridor programmeren via het weekprogramma. Zodat u het altijd behaaglijk hebt wanneer u het wenst. Deze pelletkachels hebben een vermogen van 6 Kw..

€ 1.597,00 Excl. BTW: € 1.319,83

Pelletkachel Artel Easy S 6,97

De Artel Easy pelletkachel is een goede kachel voor een lage prijs. Deze pelletkachel heeft een minimalistisch en strak design, waardoor deze in ieder interieur past. De Easy heeft een rendement van 92%, een vermogen van 6,97 Kw en kan ruimtes tot 60 m² verwarmen.De pelletkachels van Artel worden standaard geleverd met afstandbediening. En is verkrijgbaar in 6,97 Kw tot 10,10 Kw..

€ 1.249,00 Excl. BTW: € 1.032,23

Pelletkachel Artel Milano L

De nieuwste pelletkachel van Artel is de Milano s. In de pelletkachel Milano zijn de beste items van de verschillende Artel pelletkachels modellen samengebracht. Zoals bijvoorbeeld een lang glas in de deur met een roostermotief. En een gietijzeren branderpot.De pelletkachel heeft een vermogen van 10,10 Kw en kan ruimte van 80 m² verwarmen. Het rendement is bijna 93% waardoor u een krachtpa..

€ 1.799,00 Excl. BTW: € 1.486,78

Pelletkachel Artel Milano S

De nieuwste pelletkachel van Artel is de Milano s. In de pelletkachel Milano zijn de beste items van de verschillende Artel pelletkachels modellen samengebracht. Zoals bijvoorbeeld een lang glas in de deur met een roostermotief. En een gietijzeren branderpot.De pelletkachel heeft een vermogen van 7,35 Kw en kan ruimte van 65 m² verwarmen. Het rendement is bijn 95% waardoor u een krachtpatser in hu..

€ 1.599,00 Excl. BTW: € 1.321,49

Pelletkachel Artel Petite

Nieuw in ons assortiment pelletkachels is de Artel Petite. Deze leuke kleine kachel is uitermate geschikt voor een kleine woonkamer of keuken. De Artel Petite is toch nog 6 KW,  Deze pelletkachel heeft net als al onze pelletkachels een gietijzeren branderbakje welke lang meegaat. Dit guitige kacheltje is verkrijgbaar in de kleuren zwart, brons en wit. Dus heeft u een woonkamer tot 35 ..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62