Pelletkachels

U wilt besparen op uw energie, want de kosten lopen steeds verder op. En u bent op zoek naar een pelletkachel. Maar waar moet u bij een pelletkachel nu op letten?

Er zijn pelletkachels genoeg te vinden, maar wat geldt voor andere producten, geldt ook voor een pelletkachel, kwaliteit en rendement zijn erg belangrijk. U wilt geen pelletkachel die na een jaar storingen geeft of niet meer werkt. Wij zijn op zoek gegaan naar diverse merken pelletkachels die kwalitatief erg goed zijn en ook een goed rendement geven. Zodat u een pelletkachel heeft waar u jaren plezier van zult hebben.

Ook is het belangrijk dat een pelletkachel in uw interieur past. Want een hele strakke pelletkachel komt niet echt mooi tot zijn recht in een landelijke stijl en het is natuurlijk ook wat uw smaak is qua pelletkachels.

De merken pelletkachels die wij voeren zijn bijvoorbeeld Artel pelletkachels, Anselmo Cola pelletkachels, MCZ pelletkachels, Palazzettie, Royal pelletkachels.

Weergegeven:
Sorteren op:

Duroflame Pelle pelletkachel

Pelletkachel Duroflame PelleHoud je van een strak interieur zonder al te veel poespas? En zoek je een (pellet)kachel die niet teveel opvalt of veel ruimte inneemt? Dan is onze Duroflame Pelle een mooie, duurzame aanvulling op jouw interieur. De Duroflame Pelle is niet alleen bescheiden van formaat, maar ook van prijs. Het design is vergelijkbaar met dat van een moderne houtkachel. Het..

€ 1.495,00 Excl. BTW: € 1.235,54

Duroflame Rinus

De Duroflame Rinus is een unieke Hollandse ronde pelletkachel van slechts 73 cm hoog en 55 cm in doorsnee. Deze pelletkachel is met zijn 7,3 kW een echte krachtpatser die uw woonkamer of kantoor met gemak kan verwarmen. En met zijn minimaal verbruik van maar 0,79 kilo per uur is Rinus ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. De Duroflame Rinus is een echte Nederlandse pelletkachel te..

€ 1.795,00 Excl. BTW: € 1.483,47

Cola Aloe 9,29 KW Pelletkachel

De Anselmo Cola Aloe is een mooie vervanger van het bekende model LOTO.Met zijn halfronde uitvoering geeft hij een chique uitstraling en de Aloe heeft demogelijkheid de rookgasaansluiting aan de boven- of achterzijde aan te sluiten.De Anselmo Cola Aloe heeft een netto vermogen van ruim 9 kw, hierdoorverwarmt deze pelletkachel moeiteloos de grotere woonkamers tot maar liefst265 m³. Deze Anselmo Col..

€ 2.988,00 Excl. BTW: € 2.469,42

Cola Ambra 6,05 KW Pelletkachel

De Cola Ambra is de kleinste pelletkachel uit de serie  Anselmo Cola pelletkachels, en heeft eenbreedte van slechts 44 cm. Waardoor deze pelletkachel al snel in een kleinehuiskamer past! De Anselmo Cola Ambra heeft een moderne, strakkevormgeving en natuurlijk heeft deze pelletkachel een ronde, gietijzerenbranderbak voor de mooiste vlammen!Voor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvang..

€ 1.633,00 Excl. BTW: € 1.349,59

Cola Antiqua 9,1 KW Pelletkachel

Anselmo Cola Antigua pelletkachel is het nieuwste model van deze fabrikant. De kwaliteit deze pelletkachel vind je terug in het gebruik van veel robuust gietijzer, zo is de deur en het bovenblad van gietijzer uitgevoerd. De zijkanten van de klassiek ogende pelletkachel zijn van keramiek. Doordat deze pelletkachel is uitgevoerd met een ronde brander bak, geeft dit een zeer natuurlijke brander ..

€ 2.225,00 Excl. BTW: € 1.838,84

Cola Aurora 10,4 KW Pelletkachel

Een betere pelletkachel, als de Anselmo Cola Aurora, vindt u bijna niet. Meteen vermogen van 10 kW zult u geen andere pelletkachel voor deze prijstreffen! De Aurora heeft een rendement van bijna 96% ! Deze pelletkachel isook weer voorzien met de gepatenteerde ronde, gietijzeren branderpot vanCola voor het mooiste vlambeeld.De Anselmo Cola Aurora is verkrijgbaar in wit, ivoorkleur, bordeaux of grij..

€ 1.995,00 Excl. BTW: € 1.648,76

Naturkraft pellets hele pallet

Aanbieding € 350,- in huis geleverd.Pallet met 66 zak van 15Kg Naturkraft zijn gemaakt van 100% zuiver hout en zijn hard geperst, zonder bindmiddelen, waardoor deze nagenoeg stofvrij zijn. tevens zijn deze pellets gekeurd waardoor u gerust kunt stoken. Deze pellets zijn uitermate geschikt voor pelletkachels, omdat de verbranding beter is. Dit is vooral gunstig voor het schoonmaken van de ..

€ 350,00 Excl. BTW: € 289,26

Naturkraft pellets zak

Pallet perzak van 15Kg Naturkraft zijn gemaakt van 100% zuiver hout en zijn hard geperst, zonder bindmiddelen, waardoor deze nagenoeg stofvrij zijn. tevens zijn deze pellets gekeurd waardoor u gerust kunt stoken. Deze pellets zijn uitermate geschikt voor pelletkachels, omdat de verbranding beter is. Dit is vooral gunstig voor het schoonmaken van de kachel. het branderbakje blijft veel sch..

€ 6,00 Excl. BTW: € 4,96

Palazzetti Audrey 6 of 9 kw

Is een design pelletkachel met ronde strak gelakte metalen zijkanten, en een vlakke glazen dubbele deur. Als deze pelletkachel met een hoogte van maar liefst 120 centimeter hij een prominente plaats in huis krijgt als een sieraad zal zijn. Daarnaast is de touchscreen bediening die volledig in de pelletkachel kan laten wegzakken zeer eenvoudig te noemen met vele functies zoals ..

€ 4.690,00 Excl. BTW: € 3.876,03

Palazzetti Cesare

Palazzetti Ecofire Cesare pelletkachel. Door zijn unieke vormgeving en materiaalgebruik is deze brede pelletkachel een aanwinst voor zowel moderne, landelijke als klassieke inrichtingen.  Met deze pelletkachel haalt u wel de sfeer maar niet het werk van een open haard in huis. Het uittrekbare bedieningspaneel is mooi weggewerkt.  Door het grote venster en brede branderbak  geef..

€ 3.790,00 Excl. BTW: € 3.132,23

Palazzetti Lia

Palazzetti Lia, Is een pelletkachel met halve ronde gelakte metalen zijkanten en een vlakke voorzijde. De bovenplaat is van gietijzer. Deze pelletkachel met een hoogte van 110 cm zal zeker opvallen in uw woonkamer. Het glas in de deur is gemaakt van keramisch glas. Het voordeel van deze glassoort is, dat er maar weinig vuil wil aanpakken. ..

€ 2.190,00 Excl. BTW: € 1.809,92

Palazzetti Nina

Palazzetti Ecofire Nina pelletkachel is een mooie ronde hoge design pelletkachel , strak gelakte metalen bekleding. Met een dubbele deur wel zo veilig als u kleine kinderen heeft. De pelletkachels van Palazzetti hebben een deur met zelf balancerende scharnieren. En deze pellet kachel heeft een speciaal pellet laatsysteem "Star" genoemd.  Ook is deze pelletkachel voorzien van een keramisch..

€ 2.890,00 Excl. BTW: € 2.388,43

Pelletkachel Artel Corridor

De Artel Corridor is een design pelletkachel met een diepte van maar 25 centimeter. Hierdoor neemt hij niet veel ruimte in beslag en kunt u hem overal plaatsen. Deze pelletkachel heeft een groot glas waardoor u de vlammen goed kunt zien. Ook kunt u de Corridor programmeren via het weekprogramma. Zodat u het altijd behaaglijk hebt wanneer u het wenst. Deze pelletkachels hebben een vermogen van 6 Kw..

€ 1.597,00 Excl. BTW: € 1.319,83