Red

Red

Degelijke Italiaanse pelletkachels met een iets wat soberdere uiterlijk dan grote broer MCZpelletkachels, maar van dezelfde zeer hoog kwalitatieve materialen vervaardigt. De bediening is ook zeer eenvoudig dus het is makkelijk om deze pelletkachel te bedienen.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Pelletkachel Red Dalia air 6 KW.

De Red Dalia air is een kleine krachtpatser. Red is het tweede merk van MCZ. U koopt een topkwaliteit pelletkachel tegen een voordelige prijs. Deze pelletkachel is klein van formaat maar is toch nog 120 kilogram zwaar. Dit komt door het gebruik van hoogwaardig gietijzer en ruime vuurkamer die bekleed is met vuurvaste steen. De ventilatoren doen bijna geruisloos hun werk. Dankzij de simpele bedieni..

€ 2.027,00 Excl. BTW: € 1.675,21

pelletkachel Red Gardenia 8Kw

Met de Red Gardenia heeft u echte kwaliteit. De robuuste materiaalkeuze, het rustige vlambeeld, het hoge vermogen en superstille werking maken deze pelletkachel geschikt voor de grote woonkamers. Met een voorraadtank van maar liefst 37 liter kunt maar liefts 60 uur stoken.Het gebruik van gietijzer en vuurvaste steen in deze pelletkachel staan garant voor een lange levensduur. Deze kachel..

€ 2.317,00 Excl. BTW: € 1.914,88

pelletkachel Red Primula 9,5Kw

De pelletkachel Red Primula heeft een vermogen van maar liefst 9,5 Kw. Hiermee kan hij de grootste ruimtes aan. Zoals iedere Red is hij gebouwd om lang mee te gaan. Het gebruik van gietijzer en vuurvaste steen in deze pelletkachel staan garant voor een lange levensduur. Met een voorraadtank van 44 liter kunt u maar liefst 73 uur achter elkaar stoken. Deze red is uit te breiden met de optionele ext..

€ 2.753,00 Excl. BTW: € 2.275,21