Panasonic

Panasonic

PANASONIC AQUAREA WARMTEPOMP BOILER

Boiler met ingebouwde warmtepomp
De Aquarea warmtepomp boiler is één van meest energie-efficiënte en kosteneffectieve methodes om water te verwarmen. De pomp is gemonteerd op de boiler en onttrekt energie aan de omringende lucht.

  • De high-tech rotatiecompressor zorgt voor een hogere energie-efficiëntie en een hogere prestatiecoëfficiënt, wat zorgt voor energiebesparingen tot wel 75%
  • Doordat deze is verwerkt in de buitenste behuizing van de boiler wordt de opbouw van kalkaanslag voorkomen, wat de levensduur van apparatuur vergroot en de veiligheid verbeterd.
  • De dimensies en verwarmingscapaciteit van een medium volume Aquarea warmtepomp boiler zorgt dat een bestaande elektrische boiler eenvoudig kan worden vervangen.
  • De kleine omvang van de boiler maakt installatie mogelijk in ruimtes waar normaal traditionele elektrische boilers worden geïnstalleerd.
  • De boiler wordt beschermd door het gebruik van kwalitatief hoogstaand superschoon glazuur en een groot magnesium element.
  • Deze maatregelen zorgen zelfs in de meest veeleisende omstandigheden voor een grote duurzaamheid, zonder schadelijke stoffen in het water achter te laten.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Panasonic warmtepompboiler vrijstaand

Voor deze warmtepomp boiler kunt u € 1000,- subsidie ontvangen.De Vrijstaande Panasonic warmtepompboiler bereid uw tapwater met een hoog rendement tot wel75% minder energie, zelfs bij temperaturen van -7°C zal de Panasonic warmtepompboiler uw tapwater verwarmen tot 55°C. Met deze reeks is het mogelijk om extra warmtebron aansluiten, zoals zonneboiler of pellet cv. De warmte pomp boiler haa..

€ 3.025,00 Excl. BTW: € 2.500,00

Panasonic warmtepompboiler wandmodel

Voor deze warmtepomp boiler kunt u € 1150,- subsidie ontvangen.Ontworpen voor maximale energiebesparing tot maar liefst 75%, heeft nieuwe medium tankinhoud van 100 of 120 liter Panasonic Aquarea warmtepompboiler en zijn éénvoudig aan de wand te monteren.Deze warmtepompboiler is zeer geschikt om in kleine verblijven te monteren zoals woningen, studio’s, chalets of jachten. ..

€ 1.690,00 Excl. BTW: € 1.396,69