Gewijzigd Pelletkachel Italfuoco Julia Next

De Italfuoco Julia heeft een mooie metamorfose ondergaan. En wordt geleverd onder de naam Italfuoco Julia Next. Deze goede en goedkope pelletkachel wordt standaard uitgevoerd met een continu draaiende pellet motor en een keramisch gloeikaars. Door de continu draaiende pellet motor is de Julia Next zeer stil geworden. De keramische gloeikaars zorgt voor een zeer snelle en veilige start van de kachel. Ook optisch heeft deze vernieuwde Julia next een vlak display mee gekregen die mooi verwerkt is in de bovenzijde van de kachel.

deze mooie kleine pelletkachel van maar 74 cm hoog en daarbij 8kw vermogen. De Italfuoco Artel Julia NEXT pelletkachel is niet alleen zeer scherp geprijsd, hij is ook nog eens heel degelijk gebouwd. Hiermee haalt u vee kachel voor weinig geld in huis. Dat in combinatie met de subsidie en u heeft de kachel bijna voor niets.

Goedkope Pelletkachel

De Italfuoco Artel Julia NEXT bewijst dat een goedkope pelletkachel ook gewoon goed kan zijn! De oude Italfuoco Julia heeft al ruimschoots bewezen dat een goede pelletkachel niet duur hoeft te wezen.

Gietijzer / Pelletkachel

De brander is gemaakt van duurzaam gietijzer. Ook kan er gekozen worden om de volledige branderkamer uit te voeren in gietijzer. De Julia is  voorbereid om aangestuurd te worden via Wi-Fi. Met een speciale kit en en app. op de telefoon kan deze pelletkachel volledig aangestuurd worden op afstand.

Pelletkachel Subsidie

Ook de kleine Italfuoco Julia NEXT 8 kW pelletkachel heeft gewoon €500,- subsidie. 

Pelletkachel handleiding

Via de website kunt u de Nederlandse handleiding downloaden. Hierin staat vermeldt hoe u de pelletkachel perfect kunt inregelen. Uw pelletkachel heeft dus geen geheimen voor u. Dit betekend geen extra kosten voor het inregelen door uw dealer. Dit kunt u gewoon zelf !

Zwarte Julia

De Julia is ook verkrijgbaar in het zwart en grijs/ zwart.

 

Pelletkachel
Nominaal vermogen (min.-max.)2,64 - 7,48 Kw
Schouwdiameter80 mm
Brandstofverbruik: min0,5 Kg/u
Brandstofverbruik: max1,68Kg/u
Pelletreservoir13 Kg
Afmetingen H x B x D795x438x476 mm
Gewicht75 Kg
TypeLucht pelletkachel
Rendement92,6%
Verwarmbare oppervlakte117 m³
Bekleding zijkantStaal
Bekleding voor- en bovenzijdeStaal
Kleurenzwart grijs
AfstandbedieningJa
Pelletkachel algemeen
Aantal KW6-8 kw
Pelletkachel ModelVierkant pelletkachel
Pelletkachel TypeStandaard model
Verwarmbare oppervlakte100 – 150 m³
SubsidieJa

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Pelletkachel Italfuoco Julia Next

  • Aantal keer bekeken: 1323
  • Model: Pelletkachel Italfuoco Julia Next
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.195,00
  • Excl. BTW: € 987,60

Tags: Italfuoco Julia Next, Artel Julia Next, Goedkope Pelletkachel, stille pelletkachek, kleine pelletkachel, budget pelletkachel