Pelletkachels

Pelletkachels

U wilt besparen op uw energie, want de kosten lopen steeds verder op. En u bent op zoek naar een pelletkachel. Maar waar moet u bij een pelletkachel nu op letten?

Er zijn pelletkachels genoeg te vinden, maar wat geldt voor andere producten, geldt ook voor een pelletkachel, kwaliteit en rendement zijn erg belangrijk. U wilt geen pelletkachel die na een jaar storingen geeft of niet meer werkt. Wij zijn op zoek gegaan naar diverse merken pelletkachels die kwalitatief erg goed zijn en ook een goed rendement geven. Zodat u een pelletkachel heeft waar u jaren plezier van zult hebben.

Ook is het belangrijk dat een pelletkachel in uw interieur past. Want een hele strakke pelletkachel komt niet echt mooi tot zijn recht in een landelijke stijl en het is natuurlijk ook wat uw smaak is qua pelletkachels.

De merken pelletkachels die wij voeren zijn bijvoorbeeld Artel pelletkachels, Anselmo Cola pelletkachels, MCZ pelletkachels

Weergegeven:
Sorteren op:

Duroflame Eco 6 pelletkachel

De Eco 6 is met zijn 76 cm een mooie lage pelletkachel met veel vermogen en past dus bijna in elke huiskamer. Door de strakke afwerking heeft de Eco 6 een solide en robuuste uitstraling. De kachel is zo ontworpen dat er geen display te zien is.Hollandse kwaliteitStrakke pelletkachelRobuustBetrouwbaarZeer zuinigVerborgen displayTaal NederlandsRuime asladeKindveilige deurTimerfunctieWeeki..

€ 2.195,00 Excl. BTW: € 1.814,05

Duroflame Eco 8 pelletkachel

De Eco 8 is met zijn 85 cm een mooie lage pelletkachel met veel vermogen en past dus bijna in elke huiskamer tot 160m3. Door de strakke afwerking heeft de Eco 8 een solide en robuuste uitstraling. De kachel is zo ontworpen dat er geen display te zien is. Extra bijzonder aan deze pelletkachel is dat hij niet alleen boven maar ook onderuit warmte blaast.Hollandse kwaliteitStrakke pelle..

€ 2.394,59 Excl. BTW: € 1.979,00

Duroflame Pelle pelletkachel

De Duroflame Pelle is met zijn 73 cm hoog de kleinste telg van Duroflame familie. deze pelletkachel is met zijn 7 wk een echte krachtpatser en geschikt om woonkamer van 40m2 te verwarmen. KenmerkenHollandse kwaliteitBetrouwbaarVerborgen displayTaal NederlandsTimerfunctieWeekinstellingVoor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvangen...

€ 1.495,00 Excl. BTW: € 1.235,54

Duroflame Rembrand pelletkachel

De Duroflame Rembrand is nog net geen 60cm hoog en daarmee één van de kleinste pelletkachels die er te verkrijgen is. toch verwarmt hij zonder problemen kleine huiskamer. De Rembrand heeft geen convectieventilator maar verwarmt met natuurlijke convectie daarmee is hij heel stil.Voor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvangen...

€ 2.150,00 Excl. BTW: € 1.776,86

Duroflame Rinus

De Duroflame Rinus is een unieke Hollandse ronde pelletkachel van slechts 73 cm hoog en 55 cm in doorsnee. Deze pelletkachel is met zijn 7,3 kW een echte krachtpatser die uw woonkamer of kantoor met gemak kan verwarmen. En met zijn minimaal verbruik van maar 0,79 kilo per uur is Rinus ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. De Duroflame Rinus is een echte Nederlandse pelletkachel te..

€ 1.795,00 Excl. BTW: € 1.483,47

Cola Aloe 9,29 KW Pelletkachel

De Anselmo Cola Aloe is een mooie vervanger van het bekende model LOTO.Met zijn halfronde uitvoering geeft hij een chique uitstraling en de Aloe heeft demogelijkheid de rookgasaansluiting aan de boven- of achterzijde aan te sluiten.De Anselmo Cola Aloe heeft een netto vermogen van ruim 9 kw, hierdoorverwarmt deze pelletkachel moeiteloos de grotere woonkamers tot maar liefst265 m³. Deze Anselmo Col..

€ 2.895,00 Excl. BTW: € 2.392,56

Cola Ambra 6,05 KW Pelletkachel

De Cola Ambra is de kleinste pelletkachel uit de serie  Anselmo Cola pelletkachels, en heeft eenbreedte van slechts 44 cm. Waardoor deze pelletkachel al snel in een kleinehuiskamer past! De Anselmo Cola Ambra heeft een moderne, strakkevormgeving en natuurlijk heeft deze pelletkachel een ronde, gietijzerenbranderbak voor de mooiste vlammen!Voor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvang..

€ 1.560,00 Excl. BTW: € 1.289,26

Cola Antiqua 9,1 KW Pelletkachel

Anselmo Cola Antigua pelletkachel is het nieuwste model van deze fabrikant. De kwaliteit deze pelletkachel vind je terug in het gebruik van veel robuust gietijzer, zo is de deur en het bovenblad van gietijzer uitgevoerd. De zijkanten van de klassiek ogende pelletkachel zijn van keramiek. Doordat deze pelletkachel is uitgevoerd met een ronde brander bak, geeft dit een zeer natuurlijke brander ..

€ 2.165,00 Excl. BTW: € 1.789,26

Cola Aurora 10,4 KW Pelletkachel

Een betere pelletkachel, als de Anselmo Cola Aurora, vindt u bijna niet. Meteen vermogen van 10 kW zult u geen andere pelletkachel voor deze prijstreffen! De Aurora heeft een rendement van bijna 96% ! Deze pelletkachel isook weer voorzien met de gepatenteerde ronde, gietijzeren branderpot vanCola voor het mooiste vlambeeld.De Anselmo Cola Aurora is verkrijgbaar in wit, ivoorkleur, bordeaux of grij..

€ 1.995,00 Excl. BTW: € 1.648,76

Elite Pellets Bleu Bag pallet

Aanbieding € 285,- inclusief verzendkosten.Pallet Elite Pellets Bleu bag is gemaakt van een mengsel hardhout  en naaldhout daardoor zal deze warmer branden dan een naaldhout pellet. Deze pellet is zeer geschikt voor de grootere woning waardoor u uw pelletkachel minder hard hoeft te laten branden. deze stofvrije pellet die uitermate geschikts is voor verbranding in de volgende pelletk..

€ 285,00 Excl. BTW: € 268,87

Elite Pellets Green Bag pallet

Aanbieding € 295,- inclusief verzendkosten.Pallet met 65 zak van 15Kg Elite Pellets Green zijn gemaakt van 100% zuiver naaldhout en zijn hard geperst, zonder bindmiddelen, waardoor deze stofvrij zijn.Deze pellets zijn uitermate geschikt voor pelletkachels, omdat de verbranding beter is. Dit is vooral gunstig voor het schoonmaken van de kachel. het branderbakje blijft schoner. Er v..

€ 295,00 Excl. BTW: € 278,30

Pelletkachel Artel Corridor

De Artel Corridor is een design pelletkachel met een diepte van maar 25 centimeter. Hierdoor neemt hij niet veel ruimte in beslag en kunt u hem overal plaatsen. Deze pelletkachel heeft een groot glas waardoor u de vlammen goed kunt zien. Ook kunt u de Corridor programmeren via het weekprogramma. Zodat u het altijd behaaglijk hebt wanneer u het wenst. Deze pelletkachels hebben een vermogen van 6 Kw..

€ 1.597,00 Excl. BTW: € 1.319,83

Pelletkachel Artel Easy S 6,97

De Artel Easy pelletkachel is een goede kachel voor een lage prijs. Deze pelletkachel heeft een minimalistisch en strak design, waardoor deze in ieder interieur past. De Easy heeft een rendement van 92%, een vermogen van 6,97 Kw en kan ruimtes tot 60 m² verwarmen.De pelletkachels van Artel worden standaard geleverd met afstandbediening. En is verkrijgbaar in 6,97 Kw tot 10,10 Kw..

€ 1.249,00 Excl. BTW: € 1.032,23

Pelletkachel Artel Milano L

De nieuwste pelletkachel van Artel is de Milano s. In de pelletkachel Milano zijn de beste items van de verschillende Artel pelletkachels modellen samengebracht. Zoals bijvoorbeeld een lang glas in de deur met een roostermotief. En een gietijzeren branderpot.De pelletkachel heeft een vermogen van 10,10 Kw en kan ruimte van 80 m² verwarmen. Het rendement is bijna 93% waardoor u een krachtpa..

€ 1.799,00 Excl. BTW: € 1.486,78

Pelletkachel Artel Milano S

De nieuwste pelletkachel van Artel is de Milano s. In de pelletkachel Milano zijn de beste items van de verschillende Artel pelletkachels modellen samengebracht. Zoals bijvoorbeeld een lang glas in de deur met een roostermotief. En een gietijzeren branderpot.De pelletkachel heeft een vermogen van 7,35 Kw en kan ruimte van 65 m² verwarmen. Het rendement is bijn 95% waardoor u een krachtpatser in hu..

€ 1.599,00 Excl. BTW: € 1.321,49

Pelletkachel Artel Petite

Nieuw in ons assortiment pelletkachels is de Artel Petite. Deze leuke kleine kachel is uitermate geschikt voor een kleine woonkamer of keuken. De Artel Petite is toch nog 6 KW,  Deze pelletkachel heeft net als al onze pelletkachels een gietijzeren branderbakje welke lang meegaat. Dit guitige kacheltje is verkrijgbaar in de kleuren zwart, brons en wit. Dus heeft u een woonkamer tot 35 ..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62