Duroflame

Duroflame

Duroflame is in 2011 opgericht en begonnen met de verkoop en installatie van pelletkachels. Dit ging al snel over in de import van pelletkachels uit Italië. Omdat wij als Nederlands bedrijf toch een andere kijk bleven houden op de pelletkachel hebben we besloten om de hele ontwikkeling en fabricage naar Nederland te halen. Zo konden we al onze ideeën rechtstreeks vertalen in een echte Hollandse pelletkachel.

Wij willen als bedrijf zo veel mogelijk alle productie in eigen huis houden. Zo hebben wij constant zicht op de kwaliteit van ons product. Zo houden wij de lijnen kort tussen fabriek en eindgebruiker.

Op deze manier kunnen wij goed de wensen van de klant gericht doorvoeren in onze modellen, wij luisteren hierbij goed naar de dealer maar ook naar de eindgebruiker.

Onze missie

Duroflame staat voor een eerlijk en duurzaam product. Waar mogelijk houden we alles in eigen huis in Nederland. Wij staan achter onze pelletkachels en wij streven naar 100% tevredenheid van de klant.

Onze visie

Duroflame wil zich duurzaam verder ontwikkelen op het gebied van groene energie om zo producten te maken waar we trots op kunnen zijn.
Weergegeven:
Sorteren op:

Duroflame Batavia pelletkachel

De Duroflame Batavia is een echte Hollandse pelletkachel en zo is ook zijn uitstraling. De klassieke uitstraling is werkelijk uniek bij deze pelletkachel  zicht op het vuur vanaf de voor en zijkant. De Batavia pelletkachel blaast niet alleen boven warme lucht maar ook onder. De pelletkachels van Duroflame worden uitsluitend gemaakt van de beste onderdelen hierdoor geeft hij een mooi ..

€ 2.850,00 Excl. BTW: € 2.355,37

Duroflame Eco 6 pelletkachel

De Eco 6 is met zijn 76 cm een mooie lage pelletkachel met veel vermogen en past dus bijna in elke huiskamer. Door de strakke afwerking heeft de Eco 6 een solide en robuuste uitstraling. De kachel is zo ontworpen dat er geen display te zien is.Hollandse kwaliteitStrakke pelletkachelRobuustBetrouwbaarZeer zuinigVerborgen displayTaal NederlandsRuime asladeKindveilige deurTimerfunctieWeeki..

€ 2.195,00 Excl. BTW: € 1.814,05

Duroflame Eco 8 pelletkachel

De Eco 8 is met zijn 85 cm een mooie lage pelletkachel met veel vermogen en past dus bijna in elke huiskamer tot 160m3. Door de strakke afwerking heeft de Eco 8 een solide en robuuste uitstraling. De kachel is zo ontworpen dat er geen display te zien is. Extra bijzonder aan deze pelletkachel is dat hij niet alleen boven maar ook onderuit warmte blaast.Hollandse kwaliteitStrakke pelle..

€ 2.394,59 Excl. BTW: € 1.979,00

Duroflame Pelle pelletkachel

De Duroflame Pelle is met zijn 73 cm hoog de kleinste telg van Duroflame familie. deze pelletkachel is met zijn 7 wk een echte krachtpatser en geschikt om woonkamer van 40m2 te verwarmen. KenmerkenHollandse kwaliteitBetrouwbaarVerborgen displayTaal NederlandsTimerfunctieWeekinstellingVoor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvangen...

€ 1.495,00 Excl. BTW: € 1.235,54

Duroflame Rinus

De Duroflame Rinus is een unieke Hollandse ronde pelletkachel van slechts 73 cm hoog en 55 cm in doorsnee. Deze pelletkachel is met zijn 7,3 kW een echte krachtpatser die uw woonkamer of kantoor met gemak kan verwarmen. En met zijn minimaal verbruik van maar 0,79 kilo per uur is Rinus ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. De Duroflame Rinus is een echte Nederlandse pelletkachel te..

€ 1.795,00 Excl. BTW: € 1.483,47

Duroflame Rembrand pelletkachel

De Duroflame Rembrand is nog net geen 60cm hoog en daarmee één van de kleinste pelletkachels die er te verkrijgen is. toch verwarmt hij zonder problemen kleine huiskamer. De Rembrand heeft geen convectieventilator maar verwarmt met natuurlijke convectie daarmee is hij heel stil.Voor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvangen...

€ 2.150,00 Excl. BTW: € 1.776,86

Duroflame Start pelletkachel

De Start is een lage en kleine pelletkachel met een strakke en rustige uitstraling door zijn volledige deur. Deze pelletkachel is zo ontworpen dat er geen display te zien is.Hollandse kwaliteitStrakke pelletkachelRobuustBetrouwbaarZeer zuinigVerborgen displayTaal NederlandsRuime asladeKindveilige deurTimerfunctieWeekinstellingVoor deze pelletkachel kunt u € 500,- subsidie ontvan..

€ 2.195,00 Excl. BTW: € 1.814,05