Palazzetti

Palazzetti

Palazzetti pelletkachels is een hele betrouwbare pelletkachel, en zijn heel eenvoudig in zijn gebruik.  Deze betaalbare Italiaanse pelletkachels van topklasse, en heeft een perfect afwerking. Palazzetti pelletkachels  hebben een "Star" systeem voor het laden van pellets
Deze innovatie staat garant voor echte voordelen in termen van prestaties en onderhoudsgemak. Omdat de verkrijgbare pellets niet altijd even groot zijn, kan het een onregelmatige stroom van pellets in de brander-bak geeft, het Palazzetti Stersysteem zorgt voor een constante dosering pellets gedurende verbranding. Door het afsnijden van de pellets krijgt de pelletkachel een constante en gelijke toevoer van pellets naar de brander-bak.

 


Weergegeven:
Sorteren op:

Palazzetti Cesare

Palazzetti Ecofire Cesare pelletkachel. Door zijn unieke vormgeving en materiaalgebruik is deze brede pelletkachel een aanwinst voor zowel moderne, landelijke als klassieke inrichtingen.  Met deze pelletkachel haalt u wel de sfeer maar niet het werk van een open haard in huis. Het uittrekbare bedieningspaneel is mooi weggewerkt.  Door het grote venster en brede branderbak  geef..

€ 3.790,00 Excl. BTW: € 3.132,23

Palazzetti Nina

Palazzetti Ecofire Nina pelletkachel is een mooie ronde hoge design pelletkachel , strak gelakte metalen bekleding. Met een dubbele deur wel zo veilig als u kleine kinderen heeft. De pelletkachels van Palazzetti hebben een deur met zelf balancerende scharnieren. En deze pellet kachel heeft een speciaal pellet laatsysteem "Star" genoemd.  Ook is deze pelletkachel voorzien van een keramisch..

€ 2.890,00 Excl. BTW: € 2.388,43