Pellets


Weergegeven:
Sorteren op:

Elite Pellets Bleu Bag pallet

Aanbieding € 285,- inclusief verzendkosten.Pallet Elite Pellets Bleu bag is gemaakt van een mengsel hardhout  en naaldhout daardoor zal deze warmer branden dan een naaldhout pellet. Deze pellet is zeer geschikt voor de grootere woning waardoor u uw pelletkachel minder hard hoeft te laten branden. deze stofvrije pellet die uitermate geschikts is voor verbranding in de volgende pelletk..

€ 285,00 Excl. BTW: € 268,87

Elite Pellets Green Bag pallet

Aanbieding € 295,- inclusief verzendkosten.Pallet met 65 zak van 15Kg Elite Pellets Green zijn gemaakt van 100% zuiver naaldhout en zijn hard geperst, zonder bindmiddelen, waardoor deze stofvrij zijn.Deze pellets zijn uitermate geschikt voor pelletkachels, omdat de verbranding beter is. Dit is vooral gunstig voor het schoonmaken van de kachel. het branderbakje blijft schoner. Er v..

€ 295,00 Excl. BTW: € 278,30

Zak Elite Pellets Bleu Bag

Zak van 15 Kg Elite Pellets Bleu bag is gemaakt van een mengsel hardhout  en naaldhout daardoor zal deze warmer branden dan een naaldhout pellet. Deze pellet is zeer geschikt voor de grootere woning waardoor u uw pelletkachel minder hard hoeft te laten branden. deze stofvrije pellet die uitermate geschikts is voor verbranding in de volgende pelletkachels.MCZ, Anselmo Cola, Cadel..

€ 5,00 Excl. BTW: € 5,00