Thermorossi pelletkachel

De kwaliteits en design kachels van het Italiaanse merk Thermorossi zijn super stil  36 dB. Alle kachels worden geleverd incl. afstandsbediening. De brander en warmtewisselaar zijn in gietijzer uitgevoerd. U krijgt standaard 4 jaar garantie op de stille ventilatoren. deze biomassa-techniek kachels mogen zeker gezien worden.

Weergegeven:
Sorteer op:

Pelletkachel Thermorossi 1000 Metalcolor

Deze pelletkachel is een echte krachtpatser en voor veel huishoudens de oplossing om grotere ruimtes te verwarmen, met de tempratuurregeling heeft u er geen omkijken meer naar. U stelt vooraf de gewenste temperatuur in, vult het voorraad reservoir en u zult er lekker warmpjes bij zitten. Deze pelletkachel van Thermorossi 1000 Metalcolor  verwarmt ruimtes tot 162 m³ verwarmen en ken..

€ 2.014,00 Excl. BTW: € 1.664,46

Pelletkachel Thermorossi 1500 Maiolica

Thermorossi staat bekend om haar design en oerdegelijke techniek, daarmee is de Thermorossi 1500 Maioloca pelletkachel een sieraad in uw woonkamer of keuken. Evenals bij andere pelletkachels van Thermorossi is dit model fraai vormgegeven en voorzien van intelligente techniek die het u als particulier eenvoudig maakt om duurzaam uw woning of keuken te verwarmen. Dit model heeft een vermogen..

€ 2.300,00 Excl. BTW: € 1.900,83

Pelletkachel Thermorossi 2000 Metalcolor

Deze pelletkachel van Thermorossi  is mooie design pelletkachel met ronde kanten en een boven plaat van keramiek.  Het een kachel waar u een prachtig vlammen beeld in heeft en is nog een heel stil. Deze krachtige pelletkachel heeft  een hoog rendement met een vermogen van maar liefst 7kW. Waar u met gemak ruimtes van 170 m³ verwarmd kunnen worden. In combinatie met het hoge..

€ 2.222,00 Excl. BTW: € 1.836,36

Pelletkachel Thermorossi Ciao

PelletkachelThermorossi Ciao, design-pelletkachel waar uitstraling en techniek samenkomen. Een uiterst strak design worden gecombineerd met een hoog rendement van maar liefst 89% De Thermorossi Ciao pelletkachel heeft een vermogen van 7 kW en kan hierdoor gemakkelijk een oppervlakten van maximaal 170 m³ verwarmen. U kan de pelletkachel bedienen met de bijbehorende afstandsbediening.&..

€ 2.662,00 Excl. BTW: € 2.200,00

Pelletkachel Thermorossi Dorica

Deze mooie ronde pelletkachel van Thermorossi met een echte italiaans design is een sieraard in uw huis. Daarbij gaat u onder het genot van een drankje en hapje zeker lekker kunnen genieten van de warmte die deze pelletkachel u gaat geven. Daar deze pelletkachel van ruim 10Kw kunt u met gemak een ruimte van 240 m³ verwarmen. Op de Thermorossi pelletkachel Dorica zit € 570,..

€ 3.338,00 Excl. BTW: € 2.758,68

Pelletkachel Thermorossi Easy 1000

De Thermocomfort Easy 1000 is een prachtig slanke pelletkachel die prachtig zal staan in de meeste woonkamers. Door een uniek verbrandingsproces komt het vlammenspel van deze kachel dicht in de buurt van een ouderwetse haard. Door de grote ruit heeft u een optimaal zicht op het vuur. De kachel behoort tot de stilste in de markt. Deze pelletkachel is vervaardigd in staal en is verkrijgbaar in antra..

€ 1.780,00 Excl. BTW: € 1.471,07

Pelletkachel Thermorossi Mon Amour

Pelletkachel Thermorossi Mon AmourDeze design pelletkachel is zeer strak van vorm, de voor en boven zijde zijn gemaakt van glas en met een vermogen van 6,7kw is deze pelletkachel van Thermorossi zeer geschikteen ruimte van 155m3 te verwarmen.De bovenzijde van deze pelletkachel is speciaal ontworpen om er gerechten op te maken. Onder de glazen kookplaat zit het pelletreservoir met een inhoud van 14..

€ 2.077,00 Excl. BTW: € 1.716,53