Zonnepaneel LG Neon2 315wp

LG Neon2 315 Wp is een  nieuwste  type zonnepaneel voorzien van LG cello technologie. Cello technologie vervangt de 3 busbars door 12 smalle stroomgeleiders teneinde de betrouwbaarheid en opbrengst te verbeteren. LG Neon zonnepaneel is onlangs gepresenteerd en een vermogen van maar liefst 190 Watt per vierkante meter, het hoogst haalbare op dit moment!

LG Neon 2 panelen met cello technologie zijn extra duurzaam, getest onder zware omstandigheden en zijn door het zwarte frame zeer geschikt voor de Nederlandse daken.

Kenmerken:

Verbeterde vermogensgaranties. De jaarlijkse degradatie van 0,7%/jaar is teruggeschroefd naar maximaal 0,6%/jaar. Zelfs na 25 jaar geven deze zonnecellen 2,4% meer vermogen dan voorgaande Neon zonnepanelen. 12 “Multi wires” garanderen een betrouwbare en betere opbrengst uit de cellen.

LG Neon 2 met cello technologie is ontworpen met als gedachte een zonnepaneel te produceren wat er fraaier uitziet. Bovendien is de omgeving temperatuur van minder belang waardoor de opbrengsten op warme zonnige dagen hoger ligt dan gewone poly of mono kristallijn zonnepanelen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zonnepaneel LG Neon2 315wp

  • Aantal keer bekeken: 3351
  • Model: Zonnepaneel LG Neon2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Specificatie LG Neon2 zonnepanelen

  • € 358,00
  • Excl. BTW: € 295,87

Tags: Zonnepaneel LG, LG, zonnepanelen, LG neon2