Solarwatt zonnepanelen

Solarwatt zonnepanelen

SolarWatt (BMW) zonnepanelen

GLAS-GLAS panelen van SolarWatt (BMW)

Mooglik bv levert het allernieuwste GLAS-GLAS paneel van het topmerk SolarWatt (BMW) uit Duitsland. Deze panelen zijn de enige met 30 jaar Europese productgarantie en 30 jaar echte vermogensgarantie.

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt (BMW) hebben een opbrengst die maar liefst  25% boven de norm ligt. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu-invloeden. Hierbij is het resultaat vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en een  extreme toename van de levensduur van wel 33%.

Solarwatt heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals VDE, onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het terugdringen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een lijkt simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam. Glas is volledig vocht ondoordringbaar, dus zeer bestendig  tegen vocht. en is glas ook zeer bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

Met de glas-glas productlijn, introduceert Solarwatt (BMW) haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze panelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare achterzijde van glas. Hierdoor neemt de stabiliteit en de levensduur toe. Panelen met een kunststof achterzijde laten licht vorm van vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van deze type zonnepanelen in de loop van de tijd sterk afneemt. De degradatie van glas-glas panelen is nihil, waardoor de opbrengst veel hoger ligt dan met traditionele zonnepanelen.

 

Weergegeven:
Sorteren op: