mooglik

Al jaren bewijst Mooglik uit Oudehaske dat het niet moeilijk of duur hoeft te zijn om je woning energie neutraal te maken. Het bedrijf onderscheidt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Deze aanpak heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen.

Niet voor niets heeft Mooglik honderden woningen en bedrijven energiezuinig en gasvrij gemaakt.
Veel van onze klanten wilden graag hun energierekening verlagen. Maar kwamen niet verder, doordat de meeste ondernemers zich vasthouden aan de gevestigde technieken. Mooglik denkt verder en komt tot verrassende oplossingen. mooglik pelletkachel

Je in de klant verdiepen, goed luisteren naar de klant en er dan een mooie oplossing voor vinden. Daar is men in gespecialiseerd. Kan niet, bestaat niet, want er is altijd weer een leuke oplossing te vinden. De klant ontzorgen en tevreden stellen door totaal oplossingen aan te bieden.

Mooglik maakt gebruik maken van bewezen aanpakken uit Duitsland en België. En staat voor gegarandeerde kwaliteit.

Door verder te denken dan de meeste experts hebben we in de afgelopen jaren heel veel woningen gasvrij gemaakt, waar anderen zeiden dat het niet mogelijk was.

 

Wilt u weten welke kansen uw woning biedt? Kom dan eens langs in de showroom in Oudehaske. En laat u informeren over pelletkachels, zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.