Al jarenlang bewijst Mooglik uit Oudehaske dat het verduurzamen van een bestaande woning niet moeilijk en/of duur te zijn. Het bedrijf onderscheidt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Deze aanpak heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen. Niet voor niets heeft Mooglik honderden woningen en bedrijven energiezuinig gemaakt.
Veel van onze klanten wilden graag hun energierekening verlagen maar liepen vast in het moeras van (dure) theoretische adviseurs of traditionele denkers, aldus Marco Roemers eigenaar van Mooglik.

Vooraf ervaren welke maatregelen mogelijk zijn en je echt in de klant verdiepen is ons “geheim”. Gebruik maken van bewezen aanpakken uit Duitsland en België staat voor gegarandeerde kwaliteit. Mooglik wil praktische oplossingen aanbieden en de gehele uitvoering voor de klant doen. Veel van onze klanten kiezen voor een gefaseerde weg naar een energieneutrale en gasvrije woning. Mooglik wil op termijn graag zogenaamde. off-grid concepten aanbieden. Dat betekent dat je helemaal los bent van het stroom en gasnetwerk. Wilt u weten welke kansen uw woning bied? Kom dan eens langs in de showroom in Oudhaske. En laat u informeren over pelletkachels, zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.