Artel compact CV pelletketel met auto cleaning en aspers

Home » Producten » Artel compact CV pelletketel met auto cleaning en aspers

Artel compact CV pelletketel met auto cleaning en aspers

4.069,006.092,00

Met een Artel Compact pelletketel met auto cleaning met as-pers kunt u de gehele woning verwarmen zonder gebruik te maken van gas. Dit is een zeer geschikt product NOM, nul op de meter wonen.

4.069,00
4.598,00
4.828,00
5.679,00
6.092,00
Artel warmtepomp

Beschrijving

op deze pellet CV ketel kunt u € 1.250,00 subsidie ontvangen.

Met een Artel Compact pelletketel met auto cleaning met as-pers kunt u de gehele woning verwarmen zonder gebruik te maken van gas. Dit is een zeer geschikt product NOM, nul op de meter wonen. Met deze Compact Auto Clean heeft u minder omkijken naar uw pelletketel. Deze pelletketel is de beste keuze als u niet teveel werk wilt maar wel wilt profiteren van de voordelen.

Auto clean functie
Deze Compact heeft een auto cleaning functie op de branderbak en reinigt elke 60 minuten geheel automatisch de brander. Op deze manier krijgt uw ketel ten alle tijden de optimale brandstof /zuurstof verhouding.

Aspers functie

De as pers functie zorgt ervoor dat de branderbak zich zelf leeg en schoonmaakt. Dit komt door de schraper wat er onder aan het branderbakje is gemonteerd. De as pers functie verplaatst zelf het as en dit scheelt het aszuigen van de de branderbak. Daarnaast wordt het as, vanuit de bak, verplaatst naar de koffer wat naast de pelletketel wordt aangesloten. Dit houdt in dat u alleen de koffer maar 1 keer in de zoveel tijd hoeft te legen. Het aszuigen en legen van de bak onderaan de ketel is niet meer van toepassing. Dit wordt allemaal voor u gedaan zodat u nog minder omkijken heeft naar de ketel.

Voordelen Pellet CV Ketels:

Uw gehele woning of bedrijfspand wordt op een milieubewuste en CO2 neutrale manier verwarmd.
Aansturing door kamerthermostaat, of zone verwarming.
Geen gesleep met houtblokken en toch gebruik maken van biomassa-energie, en bijna 55 uur stoken zonder bijvullen.
Zeer goed te combineren met vloerverwarming.
Hoge kwaliteit en zeer compleet met onder andere een gietijzeren branderbak, CV-pomp en expansievat
Besparing op uw stook lasten
Buffervat techniek en zonnecollectoren combinatie mogelijk

De pelletketel Compact met auto cleaning van Artel is uitgevoerd met een hele grote aslade zodat het interval van ledigen zeer groot is.

De brander kamer is bekleed met vermiculite om warmteverlies tot een minimum te beperken hierdoor gaat het rendement om hoog.

De pellettank van de Artel pelletketel is ruim voldoende om een volledige dag te kunnen stoken.

De Artel pellet cv-ketel Compact heeft aan de buitenzijde een warmtewisselaar-reiniger. Dit betekent dat u de warmtewisselaar niet met een borstel hoeft te reinigen. Omdat dit een vies klusje is kun je wel spreken van een groot voordeel dat deze functie op de pellet CV ketel Compact met auto cleaning aanwezig is.

Productspecificaties
16 kW – met warmte voor max. 100 m3
20 kW – met warmte voor max. 380 m3
24 kW – met warmte voor max. 430 m3
28 kW – met warmte voor max. 540 m3
34 kW – met warmte voor max. 640 m3

Brand

Artel

Artel pelletkachels De Artel pelletkachel is een butget design pelletkachel gemaakt in Italië bij één van de grootste fabrieken van het land. Met zijn strakke lijnenspel en karakteristieke modellen is te zien, horen en voelen dat de Artel pallet kachels zijn lust voor het oog en geven een lekkere warmte. Wij nodigen u graag uit om de pelletkachel in onze showroom Oudehaske te bekijken.
Artel warmtepomp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.