Duroflame Batavia pelletkachel

Home » Producten » Duroflame Batavia pelletkachel

Duroflame Batavia pelletkachel

2.850,00

Bent u op zoek naar een kachel met veel vermogen en een klassieke look? De stille Batavia pelletkachel is dan de kachel die u zoekt!

Beschrijving

DUROFLAME BATAVIA PELLETKACHEL
Bent u op zoek naar een kachel met veel vermogen en een klassieke look? De stille Batavia pelletkachel is dan de kachel die u zoekt! En op deze kachel krijgt u ook nog eens € 500,00 subsidie

PELLETKACHEL MET STRAKKE UITSTRALING
De Duroflame Batavia kenmerkt zich door een echte strakke uitstraling. Daarom is deze kachel is erg geschikt voor in of voor een schouw.

KENMERKEN DUROFLAME BATAVIA:
Hollandse kwaliteit
Klassieke nostalgische uitstraling
Stil
Robuust
Betrouwbaar
Verborgen display
Taal Nederlands
Ruime aslade
Timerfunctie
Weekinstelling

Brand

Duroflame

Duroflame pelletkachels Duroflame is in 2011 opgericht en begonnen met de verkoop en installatie van pelletkachels. Dit ging al snel over in de import van pelletkachels uit Italië. Omdat wij als Nederlands bedrijf toch een andere kijk bleven houden op de pelletkachel hebben we besloten om de hele ontwikkeling en fabricage naar Nederland te halen. Zo konden we al onze ideeën rechtstreeks vertalen in een echte Hollandse pelletkachel. Wij willen als bedrijf zo veel mogelijk alle productie in eigen huis houden. Zo hebben wij constant zicht op de kwaliteit van ons product. Zo houden wij de lijnen kort tussen fabriek en eindgebruiker. Op deze manier kunnen wij goed de wensen van de klant gericht doorvoeren in onze modellen, wij luisteren hierbij goed naar de dealer maar ook naar de eindgebruiker. Onze missie Duroflame staat voor een eerlijk en duurzaam product. Waar mogelijk houden we alles in eigen huis in Nederland. Wij staan achter onze pelletkachels en wij streven naar 100% tevredenheid van de klant. Onze visie Duroflame wil zich duurzaam verder ontwikkelen op het gebied van groene energie om zo producten te maken waar we trots op kunnen zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.