Duroflame Pelle pelletkachel

Home » Producten » Duroflame Pelle pelletkachel

Duroflame Pelle pelletkachel

1.495,00

Pelletkachel Duroflame Pelle
Heb je een strak interieur zonder al te veel poespas. En zoek je een pelletkachel die niet teveel opvalt of veel ruimte inneemt.

Beschrijving

Pelletkachel Duroflame Pelle

Houd je van een strak interieur zonder al te veel poespas? En zoek je een (pellet)kachel die niet teveel opvalt of veel ruimte inneemt? Dan is onze Duroflame Pelle een mooie, duurzame aanvulling op jouw interieur. De Duroflame Pelle is niet alleen bescheiden van formaat, maar ook van prijs. Het design is vergelijkbaar met dat van een moderne houtkachel. Het grote verschil? Schone verbranding, veiliger in gebruik en volledig automatisch te besturen. Need we say more?

Subtiel en smaakvol

De pelletkachel staat doorgaans bekend als een groot en log apparaat. Duroflame brengt daar verandering in. Zo zoekt onze ontwerper continu naar de perfecte balans tussen een aangename warmte, duurzame verbranding en aantrekkelijk design. Geen concessies, geen compromissen. Onze kachels gaan naadloos op in hun omgeving of zijn juist een welkome aanvulling op het interieur. De gezelligheid van vroeger in een modern jasje. Dat geldt ook voor de Duroflame Pelle. Met zijn smaakvolle uiterlijk past deze kachel in nagenoeg ieder interieur.

Warm en modern

De Pelle kachel is, net als alle pelletkachels van Duroflame, volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. De kachel is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en een hoge verbranding. Het display is bovendien op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir, waardoor niets de aangename, nostalgische sfeer nog in de weg staat. Daar word je toch warm van?

Kenmerken

• Bediening uit het zicht

Brand

Duroflame

Duroflame pelletkachels Duroflame is in 2011 opgericht en begonnen met de verkoop en installatie van pelletkachels. Dit ging al snel over in de import van pelletkachels uit Italië. Omdat wij als Nederlands bedrijf toch een andere kijk bleven houden op de pelletkachel hebben we besloten om de hele ontwikkeling en fabricage naar Nederland te halen. Zo konden we al onze ideeën rechtstreeks vertalen in een echte Hollandse pelletkachel. Wij willen als bedrijf zo veel mogelijk alle productie in eigen huis houden. Zo hebben wij constant zicht op de kwaliteit van ons product. Zo houden wij de lijnen kort tussen fabriek en eindgebruiker. Op deze manier kunnen wij goed de wensen van de klant gericht doorvoeren in onze modellen, wij luisteren hierbij goed naar de dealer maar ook naar de eindgebruiker. Onze missie Duroflame staat voor een eerlijk en duurzaam product. Waar mogelijk houden we alles in eigen huis in Nederland. Wij staan achter onze pelletkachels en wij streven naar 100% tevredenheid van de klant. Onze visie Duroflame wil zich duurzaam verder ontwikkelen op het gebied van groene energie om zo producten te maken waar we trots op kunnen zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.