Duroflame Rinus pelletkachel

Home » Producten » Duroflame Rinus pelletkachel

Duroflame Rinus pelletkachel

1.795,00

De Duroflame Rinus heeft een prachtig rond design. Omdat de pelletkachel is klein van stuk is, en heeft toch maar liefst 7 Kw. Door zijn ronde design is de kachel een echte blikvanger in uw woonkamer.

Beschrijving

De Duroflame Rinus

heeft een prachtig rond design. Omdat de pelletkachel is klein van stuk is, en heeft toch maar liefst 7 Kw.

Door zijn ronde design is de kachel een echte blikvanger in uw woonkamer. Doordat de pelletmotor bijna niet hoorhaar is heeft u geen last van hinderlijke bijgeluiden. Daarnaast is de mantel uit één stuk is gewalst, heeft de duroflame Rinus een strakke uitstraling.

Het display is mooi weg gewerkt in de palletbunker, daardoor is display verlichting niet zichtbaar. Bij Duroflame doet men er werkelijk alles aan om het perfecte design te creëren. En dat te combineren met een zeer hoge kwaliteit en schone maar mooi verbranding. Ze ontwerpen, ontwikkelen prototypes en innoveren pelletkachels net zo lang tot perfect resultaat.

Daarbij doen ze geen concessies en leveren ze niet in op de aantrekkelijkheid noch het innovatieve karakter van de pelletkachel. Rinus is het resultaat van bijzondere ambacht in een nieuw jasje. De pelletkachel is qua formaat kleine, maar qua vermogen ook prima in een grotere ruimte kan  verwarmen.

Brand

Duroflame

Duroflame pelletkachels Duroflame is in 2011 opgericht en begonnen met de verkoop en installatie van pelletkachels. Dit ging al snel over in de import van pelletkachels uit Italië. Omdat wij als Nederlands bedrijf toch een andere kijk bleven houden op de pelletkachel hebben we besloten om de hele ontwikkeling en fabricage naar Nederland te halen. Zo konden we al onze ideeën rechtstreeks vertalen in een echte Hollandse pelletkachel. Wij willen als bedrijf zo veel mogelijk alle productie in eigen huis houden. Zo hebben wij constant zicht op de kwaliteit van ons product. Zo houden wij de lijnen kort tussen fabriek en eindgebruiker. Op deze manier kunnen wij goed de wensen van de klant gericht doorvoeren in onze modellen, wij luisteren hierbij goed naar de dealer maar ook naar de eindgebruiker. Onze missie Duroflame staat voor een eerlijk en duurzaam product. Waar mogelijk houden we alles in eigen huis in Nederland. Wij staan achter onze pelletkachels en wij streven naar 100% tevredenheid van de klant. Onze visie Duroflame wil zich duurzaam verder ontwikkelen op het gebied van groene energie om zo producten te maken waar we trots op kunnen zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.