Eco design fresh 100p /180p warmtepomp boiler

Home » Producten » Eco design fresh 100p /180p warmtepomp boiler

Eco design fresh 100p /180p warmtepomp boiler

1.859,002.119,00

Eco design fresh 100p /180p warmtepomp boiler.
De warmtepomp boilers van Eco design zijn een van de beste die er op de markt te vinden zijn. Dit vind je terug in materiaal gebruik zo is de warmwatertank gemaakt van RVS 444 en wordt er gebruik gemaakt van R290 koudemiddel (propaan) daarnaast zal je deze warmtepomp boiler niet horen borrelen door gebruik te maken van een uniek concept compressor.

1.859,00
2.119,00

Beschrijving

Eco design fresh 100p /180p warmtepomp boiler.
De warmtepomp boilers van Eco design zijn een van de beste die er op de markt te vinden zijn. Dit vind je terug in materiaal gebruik zo is de warmwatertank gemaakt van RVS 444 en wordt er gebruik gemaakt van R290 koudemiddel (propaan) daarnaast zal je deze warmtepomp boiler niet horen borrelen door gebruik te maken van een uniek concept compressor. Eco design fresh 100p is kan aan de muur worden bevestigd wat zeer ruimte besparend is.
Daarnaast heeft deze warmtepompboiler vele funties zoals.

– Insteltemperatuur tapwater tussen 42 en 62 graden.
– Boost-Functie even snel extra warm water nodig dit is zo geregeld.
– Vakantie functie; de warmtepomp boilers van Eco design zijn zo goed geïsoleerd dat het pas interessant is om bij een week afwezigheid de Vakantie functie aan te zetten. Het verlies is 10 watt per dag.
– Timer functie; mocht u in bezit zijn van zonnepanelen dan gebruik u meteen uw opgewekte stroom.
– Legionellabeschermingsfunctie; Legionella zijn bacteriën die zich verspreiden in sanitaire voorzieningen en die tot ziekten kunnen leiden. Legionella sterft echter al af bij een temperatuur van 50°C

Brand

Eco design

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.