Fireplus Julia next

Home » Producten » Fireplus Julia next

Fireplus Julia next

1.195,00

De Fireplus Julia next heeft een mooie metamorfose ondergaan. En wordt geleverd onder de naam Fireplus Julia Next. Deze goede en goedkope pelletkachel wordt standaard uitgevoerd met een continu draaiende pelletmotor en een keramisch gloeikaars. Door de continu draaiende pelletmotor is de Julia Next zeer stil geworden.

Beschrijving

De Fireplus Julia next heeft een mooie metamorfose ondergaan. En wordt geleverd onder de naam Fireplus Julia Next. Deze goedkope pelletkachel wordt standaard uitgevoerd met een continu draaiende pelletmotor en een keramisch gloeikaars. Door de continu draaiende pelletmotor is de Julia Next zeer stil geworden.

De keramische gloeikaars zorgt voor een zeer snelle en veilige start van de kachel. Ook optisch heeft deze vernieuwde Julia next een vlak display mee gekregen die mooi verwerkt is in de bovenzijde van de kachel.

deze mooie kleine pelletkachel van maar 74 cm hoog en daarbij 8kw vermogen. De Fireplus Artel Julia NEXT pelletkachel is niet alleen zeer scherp geprijsd, hij is ook nog eens heel degelijk gebouwd. Hiermee haalt u veel kachel voor weinig geld in huis. Dat in combinatie met de subsidie en u heeft de kachel bijna voor niets.

Goedkope Pelletkachel
De Fireplus Artel Julia NEXT bewijst dat een goedkope pelletkachel ook gewoon goed kan zijn! De oude Italfuoco Julia heeft al ruimschoots bewezen dat een goede pelletkachel niet duur hoeft te wezen.

Gietijzer / Pelletkachel
De brander is gemaakt van duurzaam gietijzer. Ook kan er gekozen worden om de volledige branderkamer uit te voeren in gietijzer. De Julia is  voorbereid om aangestuurd te worden via Wi-Fi. Met een speciale kit en en app. op de telefoon kan deze pelletkachel volledig aangestuurd worden op afstand.

Brand

Artel

Artel pelletkachels De Artel pelletkachel is een butget design pelletkachel gemaakt in Italië bij één van de grootste fabrieken van het land. Met zijn strakke lijnenspel en karakteristieke modellen is te zien, horen en voelen dat de Artel pallet kachels zijn lust voor het oog en geven een lekkere warmte. Wij nodigen u graag uit om de pelletkachel in onze showroom Oudehaske te bekijken.
Artel warmtepomp

Fireplus

Fireplus pelletkachels zijn echte budget pelletkachels. De pelletkachels van Italfuoco zijn van een technisch hoge kwaliteit. Zo heeft iedere pelletkachel gietijzeren brander bak, en is de kamer ventilator behoorlijk stil te noemen in vergelijking met pelletkachels van het zelfde prijsniveau.

Italfuoco

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.