OEG 40 heatpipe 400 liter solarboiler set

Home » Producten » OEG 40 heatpipe 400 liter solarboiler set

OEG 40 heatpipe 400 liter solarboiler set

5.236,005.375,00

OEG schuindak 40 heatpipe 400 liter solarboiler set

5.236,00
5.375,00

Beschrijving

OEG platdak 40 heatpipe 400 liter solarboiler set

 

Het OEG 4flex schuindakpakket is ontworpen voor een bijzonder eenvoudige, flexibele montage met een maximale efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid.
Het pakket wordt compleet geleverd met 50 stuks 4flex Heatpipe buizen met een gepatenteerde beveiliging tegen oververhitting, een 400 liter Solar-boiler TWS 300-2 en een montagesysteem voor een snelle en veilige dakmontage met standaard platdak montage systeem.
Verdere opvallende onderdelen van het pakket zijn de zeer eenvoudig in gebruik te nemen OEG KSW-E verschilregelaar en het OEG 2-strangstation DN 20 met de OEG CPA-E 55/15 PWM hoog rendement pomp die in vergelijking met standaard circulatiepompen een substantieel gedeelte van de benodigde elektrische energie bespaart.

Indien gewenst leveren wij de Solar-buisleiding (overbrugging vanaf de collectoren naar het vat) ook mee. Dit kan afzonderlijk in de gewenste lengte en de gewenste afwerking worden besteld.

Hoe berekent u de juiste boiler inhoud voor uw huis.

In een huishouden met veel of lange douches is het beter om 100 liter per bewoner te rekenen. Daarin tegen is in een huishouden die kort of minder vaak doucht 50 liter al voldoende.

Kijk niet naar het aantal bewoners van het huis op dit moment. Maar tel het aantal slaapkamers en of hobbykamers plus 1 persoon. Vermenigvuldig dit met het aantal liters wat voor u van toepassing is.

Voorbeeld:

U heeft 3 slaapkamers en een kantoor

3+1+1 kortom uw huis heeft een warmwater voorziening nodig voor 5 personen.

Brand

OEG

Oeg zonneboilers Oeg de producent van degelijke Duitse kwaliteit zonneboilers. Al meer dan 4 decennia levert OEG vrijwel alle onderdelen en accessoires op het gebied van huishoudtechniek aan installateurs, groothandels en fabrikanten op de Duitse en internationale markt. In de beginjaren van het bedrijf lag de focus op snelle levering van verwarmingsonderdelen. Ondertussen is OEG ook het internationale aanspreekpunt op het gebied van sanitair, elektrotechniek, gereedschap en Solar- boilertechnologie. Op het gebied van Solar- en boilertechniek is OEG de afgelopen jaren uitgegroeid tot de, voor de vakhandel, toonaangevende leverancier en producent, met een eigen boilerproductie in Lienen (omgeving Steinfurt). Als fabrikant en groothandel heeft OEG het voordeel om de eigen, kwalitatief hoogwaardige producten, slim en kosteneffectief met componenten van de meest prestigieuze fabrikanten te kunnen combineren. Daardoor is het mogelijk om rendabele Solar-energie systemen van de hoogste kwaliteiten veiligheid te leveren uit Duitsland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.