Palazzetti Audrey 6 of 9 kw pelletkachel

Home » Producten » Palazzetti Audrey 6 of 9 kw pelletkachel

Palazzetti Audrey 6 of 9 kw pelletkachel

4.690,00

Palazzetti Audrey

Is een design pelletkachel met ronde strak gelakte metalen zijkanten, en een vlakke glazen dubbele deur. Als deze pelletkachel met een hoogte van maar liefst 120 centimeter hij een prominente plaats in huis krijgt als een sieraad zal zijn.

Beschrijving

Palazzetti Audrey

Is een design pelletkachel met ronde strak gelakte metalen zijkanten, en een vlakke glazen dubbele deur. Als deze pelletkachel met een hoogte van maar liefst 120 centimeter hij een prominente plaats in huis krijgt als een sieraad zal zijn. Daarnaast is de touchscreen bediening die volledig in de pelletkachel kan laten wegzakken zeer eenvoudig te noemen met vele functies zoals temperatuur wijzigen. Of de pelletkachel op een timer functie laten draaien. Een andere leuke optionele feature is dat je er een connection box aan kan sluiten, voor bediening op afstand met gebruik van de Palazzetti App op smartphone. Deze pelletkachel heeft een dubbele deur hierdoor zal is bij aan raken minder heet. En het glas in de binnen deur is gemaakt van keramisch glas. Het voordeel van deze glassoort is, dat er maar weinig vuil wil aanpakken. Ook in de branderkamer is veel gebruik gemaakt van gietijzer en magnofix wat de levensduur zeker ten goede komt. De Star – pellet aanvoersysteem, zorgt ervoor dat dit nagenoeg geluidloos gaat, zonder nare bijgeluiden van een pelletmotor. De grote aslade in deze pelletkachel zorgt ervoor dat zeer lang kan branden voor deze geleegd moet worden.

Doordat kamerventilator in snelheid te variëren is en zelfs kan uitschakelen is deze pelletkachel zeer stil is. Zodat u kunt genieten van een goed boek of muziek terwijl u geniet van het vlammenspel. Daarnaast zijn de pelletkachels van Palazzetti voorzien van een zeer snel opstart systeem, dit reduceert de opstarttijd met wel enkele minuten. En door een zeer slim ontwerp van de warmtewisselaar gaat u ook nog eens goedkoop stoken

Brand

Palazzetti

Palazzetti pelletkachels Palazzetti pelletkachels is een hele betrouwbare pelletkachel, en zijn heel eenvoudig in zijn gebruik. Deze betaalbare Italiaanse pelletkachels van topklasse, en heeft een perfect afwerking. Palazzetti pelletkachels hebben een "Star" systeem voor het laden van pellets. Deze innovatie staat garant voor echte voordelen in termen van prestaties en onderhoudsgemak. Omdat de verkrijgbare pellets niet altijd even groot zijn, kan het een onregelmatige stroom van pellets in de brander-bak geeft, het Palazzetti Stersysteem zorgt voor een constante dosering pellets gedurende verbranding. Door het afsnijden van de pellets krijgt de pelletkachel een constante en gelijke toevoer van pellets naar de brander-bak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.