Palazzetti Nina pelletkachel

Home » Producten » Palazzetti Nina pelletkachel

Palazzetti Nina pelletkachel

2.890,00

Palazzetti Ecofire Nina

pelletkachel is een mooie ronde hoge design pelletkachel , strak gelakte metalen bekleding. Met een dubbele deur wel zo veilig als u kleine kinderen heeft.

Beschrijving

Palazzetti Ecofire Nina

pelletkachel is een mooie ronde hoge design pelletkachel, strak gelakte metalen bekleding. Met een dubbele deur wel zo veilig als u kleine kinderen heeft. De pelletkachels van Palazzetti hebben een deur met zelf balancerende scharnieren.

En deze pellet kachel heeft een speciaal pellet laatsysteem “Star” genoemd. Ook is deze pelletkachel voorzien van een keramische ( 800°) luchtzuiveringssysteem. De binnen zijde en brander-bak is gemaakt van zwaar gietijzer en is de pelletkachel voorzien van een grote aslade.

Voor de bediening is er een touch screen paneel die zeer eenvoudig kan bedienen. Ook kan de pelletkachel kloktijden bediend worden altijd fijn als u in een warm huis komt. Daarnaast is het ook mooglik om de pelletkachel zo in te regelen dat hij op de ingestelde tempratuur blijft.

Ook kan de kamer ventilator helemaal worden uitgeschakeld, daarmee wordt deze pelletkachel heel stil. Met de top hete luchtuitlaat is het heerlijk opwarmen voor de kachel.

En met de Connection Box van Palazzetti kunt heel eenvoudig met uw telefoon de pelletkachel bedienen.

Brand

Palazzetti

Palazzetti pelletkachels Palazzetti pelletkachels is een hele betrouwbare pelletkachel, en zijn heel eenvoudig in zijn gebruik. Deze betaalbare Italiaanse pelletkachels van topklasse, en heeft een perfect afwerking. Palazzetti pelletkachels hebben een "Star" systeem voor het laden van pellets. Deze innovatie staat garant voor echte voordelen in termen van prestaties en onderhoudsgemak. Omdat de verkrijgbare pellets niet altijd even groot zijn, kan het een onregelmatige stroom van pellets in de brander-bak geeft, het Palazzetti Stersysteem zorgt voor een constante dosering pellets gedurende verbranding. Door het afsnijden van de pellets krijgt de pelletkachel een constante en gelijke toevoer van pellets naar de brander-bak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…