Pelletkachel Artel Corridor

Home » Producten » Pelletkachel Artel Corridor

Pelletkachel Artel Corridor

1.597,00

(2 klantbeoordelingen)

De Artel Corridor is een design pelletkachel met een diepte van maar 25 centimeter. Hierdoor neemt hij niet veel ruimte in beslag en kunt u hem overal plaatsen.

Artel warmtepomp

Beschrijving

De Artel Corridor is een design pelletkachel met een diepte van maar 25 centimeter. Hierdoor neemt hij niet veel ruimte in beslag en kunt u hem overal plaatsen. Deze pelletkachel heeft een groot glas waardoor u de vlammen goed kunt zien. Ook kunt u de Corridor programmeren via het weekprogramma. Zodat u het altijd behaaglijk hebt wanneer u het wenst. Deze pelletkachels hebben een vermogen van 6 Kw, een rendement van bijna 95% en kan ruimtes tot 95 m² verwarmen.

Brand

Artel

Artel pelletkachels De Artel pelletkachel is een butget design pelletkachel gemaakt in Italië bij één van de grootste fabrieken van het land. Met zijn strakke lijnenspel en karakteristieke modellen is te zien, horen en voelen dat de Artel pallet kachels zijn lust voor het oog en geven een lekkere warmte. Wij nodigen u graag uit om de pelletkachel in onze showroom Oudehaske te bekijken.
Artel warmtepomp

2 beoordelingen voor Pelletkachel Artel Corridor

  1. Marco Roemers

    Arthur Manen,
    Wij hebben een huis met een design inrichting. Wij zochten een pelletkachel die mooi bij onze inrichting paste. Deze kachel werd het dus. Hij brand perfect en geeft zoals beloofd de heerlijke warmte af. Jammer dat de winter niet doorzet zodat we hem goed hadden kunnen testen. Maar dat maakt niet uit. Het is nog steeds fris buiten en wij genieten er volop van.

  2. Marco Roemers

    Jetje Verschie,
    Prima pelletkachel. Goed advies en hij geeft heerlijke warmte. Ook de installateur heeft de pelletkachel goed geplaatst en afgesteld.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.