Sanitair warmwaterboiler 1 spiraal

Home » Producten » Sanitair warmwaterboiler 1 spiraal

Sanitair warmwaterboiler 1 spiraal

846,003.830,00

De warmwater- en Solarboilers worden gebruikt voor verwarmen, opslag en het verstrekken van “warm drinkwater”. De warmteoverdracht van conventionele warmtebronnen.

846,00
1.044,00
923,00
1.242,00
1.374,00
1.870,00
2.126,00
3.830,00

Beschrijving

De warmwater- en Solarboilers worden gebruikt voor verwarmen, opslag en het verstrekken van “warm drinkwater”. De warmteoverdracht van conventionele warmtebronnen, zoals pellet CV ketels of zonnecollectoren, door middel van de warmtewisselaar(s) komt het warm drinkwater niet in contact met de verwarmingsvloeistoffen. met 1 warmtewisselaar in de maten 150-2250 liter.

Algemene technische gegevens:

• Vat: Staal geëmailleerd incl. magnesiumanode
• Reinigingsflens
• Isolatie: PU-hardschuimisolatie 50 mm
• Max. bedrijfsdruk van de boiler: 10 bar
• Max. bedrijfsdruk spiraalbuis: 15 bar
• Max. bedrijfstemperatuur van de boiler: 95 °C
• Max. bedrijfstemperatuur spiraalbuis: 130 °C

Brand

OEG

Oeg zonneboilers Oeg de producent van degelijke Duitse kwaliteit zonneboilers. Al meer dan 4 decennia levert OEG vrijwel alle onderdelen en accessoires op het gebied van huishoudtechniek aan installateurs, groothandels en fabrikanten op de Duitse en internationale markt. In de beginjaren van het bedrijf lag de focus op snelle levering van verwarmingsonderdelen. Ondertussen is OEG ook het internationale aanspreekpunt op het gebied van sanitair, elektrotechniek, gereedschap en Solar- boilertechnologie. Op het gebied van Solar- en boilertechniek is OEG de afgelopen jaren uitgegroeid tot de, voor de vakhandel, toonaangevende leverancier en producent, met een eigen boilerproductie in Lienen (omgeving Steinfurt). Als fabrikant en groothandel heeft OEG het voordeel om de eigen, kwalitatief hoogwaardige producten, slim en kosteneffectief met componenten van de meest prestigieuze fabrikanten te kunnen combineren. Daardoor is het mogelijk om rendabele Solar-energie systemen van de hoogste kwaliteiten veiligheid te leveren uit Duitsland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.