Zonnepanelen

 

Wij bieden sinds jaren zonnepanelen aan. Vanaf het begin hebben wij ervoor gekozen om niet voor de goedkoopste te kiezen, maar voor kwaliteit te gaan. De ervaring leert dat een combinatie van goede panelen met een goede omvormer de prestaties zoveel meer verbeterd en dat willen wij onze klanten aanbieden.

Op het moment kiezen wij voor Solarwatt panelen en REC. Allebei afkomstig hier uit Europa, dus qua garantie zit het ook goed.

Solarwatt komt uit Duitsland. De panelen die wij verkopen zijn glas/ glas panelen. De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

Ook geeft men 30 jaar garantie op het product en het vermogen.

Wilt u meer informatie over Solarwatt zonnepanelen, neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom in Oudehaske.

 

REC is een 40 jaar oud Noors bedrijf uit Oslo. REC is een verticaal geïntegreerd bedrijf. Dat houdt in dat zij zelf het silicium raffineren, zelf de zonnecellen maken, etc tot en met het transport in de haven van bestemming in eigen beheer houden.

De hypermoderne gerobotiseerde productie is tegenwoordig gevestigd in Singapore. REC produceert geavanceerde poly kristallijne panelen, die uit het hele kleurspectrum van instraling een hoog rendement behaalt. Daarmee zijn deze panelen zeer geschikt voor het snel wisselende Nederlandse weer. Nederland heeft ongeveer 70% van de tijd indirect licht en 30% min of meer direct licht.

Men geeft 20 jaar garantie. Deze zonnepanelen zijn een goed en goedkoper alternatief voor Solarwatt.

Ook voor informatie over REC zonnepanelen bent u van harte welkom in onze showroom.